Rólam

A kevesebb több elvét követem, ami arról szól, hogy egyszerűbb darabok tökéletes kombinálásával érem el a kívánt hatást, viszont minden alkalommal  szeretem az összképet egy kis csavarral ellátni, ami lehet egy hangsúlyosabb kiegészítő, egy meghatározó szín, a textúrák keverése vagy egy érdekes motívum, amire az egész megjelenés épül. A lényeg, hogy az adott, különleges részlet, -ami nem feltétlenül nagy volumenű- kiemelje a személyiséget.
Célom, hogy segítsek megkönnyíteni a reggeli készülődéseket, megtanítsam a tudatos vásárlással járó előnyöket, illetve segítsek abban, hogyan tudjuk hangsúlyozni azokat a részeket, amikre büszkék vagyunk és hogyan tudunk alakítani azokon a részeken, amiket inkább elrejtenénk.
A munkámhoz ,ami egyben a szenvedélyem is, mindig a legnagyobb odafigyeléssel, alázattal és maximalizmussal állok hozzá. Szerintem csak úgy van értelme annak, amit csinálunk, ha szívvel-lélekkel benne vagyunk, mert ezáltal tudjuk a legjobb formánkat nyújtani.
Amikor azt csinálja az ember, amit a legjobban szeret, akkor egyszerre nyugszik meg a lelke és töltődik fel energiával. Pont ugyanezt érzem minden egyes alkalommal, amikor valakinek segítek megtalálni azt, amit keresett és örömmel tölt el, hogy visszaadhatom a rég nem látott önbizalmát.
Szeretném ösztönözni az embereket arra, hogy merjenek mások lenni, merjenek új dolgokat kipróbálni, hogy bátran vegyenek fel egy érdekesebb darabot és kevésbé foglalkozzanak azzal, hogy mit gondolnak róluk mások, mert az a legfontosabb, hogy mi érezzük jól  magunkat úgy, ahogy vagyunk.

Lépold Barbara Amanda